Öncü'den CHP'ye Sitem mi?

Geçmiş dönem CHP Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim süreciyle ilgili yaptığı açıklamalarda, 3 ay gibi kısa bir sürede kendini ve projelerini tanıtmakta zorlandığını belirtti. Bu açıklamalar, CHP yönetimine bir eleştiri olarak değerlendirildi.

Adaylık sürecinin sadece 3 ay 12 gün olduğunu vurgulayan Öncü, Samsun gibi büyük bir şehirde bu kadar kısa sürede geniş bir seçmen kitlesine ulaşmanın neredeyse imkânsız olduğunu söyledi. Öncü, "Bu kadar kısa sürede her kesime ulaşmak mümkün değil," diyerek, CHP yönetiminin seçim stratejisine üstü kapalı bir eleştiride bulundu.

"3 ay 12 gün çalışabildim"
Geçmiş dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü "Taktir edersiniz ki muhalefet adayı olarak 22 Aralık da adaylığım açıklandı ve 31 Mart'ta seçim oldu yani 3 ay 12 gün çalışabildim 1.250 Mahalleyi 17 İlçeyi yeteri kadar çalışmak mümkün olmuyor. Eğer bir belediye başkanı adayı isen 3 ay boyunca kendini tanıtacak hem de projelerinizi anlatacaksınız bu teorik olarak da pratik olarak da zaman açısında çok da mümkün olmuyor." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri