ÖZDEMİR’DEN, FEN LİSESİNE ZİYARET

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Fen Lisesi'nde öğretmenlerle bir araya geldi

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Fen Lisesi'ni ziyaret ederek yılsonu mesleki çalışma programına katılan öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında öğretmenlerle sohbet eden Özdemir, eğitim yılı boyunca gösterdikleri özverili çalışmaları için tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Özdemir, yaptığı konuşmada, "Bu zor ve meşakkatli görevde gösterdiğiniz çaba ve özveri, ülkemizin geleceğini inşa etmemizde büyük bir rol oynamaktadır. Sizlerin gayreti, öğrencilerimizin başarısına doğrudan katkı sağlamaktadır. Hepinize teşekkür ediyorum ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Önümüzdeki yıl da siz değerli öğretmenlerimizin destekleriyle, eğitimde başarılarımızı daha ileriye taşıyacağız. Hep birlikte el ele vererek, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çarşamba Fen Lisesi öğretmenleri, Mustafa Özdemir'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, mesleki çalışma programlarının eğitim-öğretim sürecine olan katkısını vurguladılar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri