ÖZEL EKİPLER ÇARŞAMBA’DA

Çarşamba İlçesi’nde geçtiğimiz yıllarda yaşanılan faili meçhul cinayetler ve kayıp çocuk olayları sonrası Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nın isteği doğrultusunda Ankara’dan özel bir ekip ilçede görevlendirildi

Çarşamba İlçesinde geçmiş yıllarda işlenen faili meçhul cinayetler başta olmak üzere kayıp çocuk, tozlu raflara kaldırılmış dosyalar yeniden gün ışığına çıkartılıyor. Bu nedenle iddiaya göre Ankara’dan Çarşamba’ya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın isteği ile Rütbeli Uzman Subaylardan oluşan özel ekibin bir cinayet olayına ilişkin olarak yaklaşık 1 haftadır ilçeye bağlı mahallelerde dolaşarak, onlarca kişinin ifadesine başvurduğu, ayrıca olayların yaşanıldığı yerde incelemeler yapıldığı öğrenildi.


 

Özel ekip, faili meçhul cinayet ve kayıp çocuk olaylarına ilişkin eski tarihli soruşturmalarını sil baştan tekrar ele aldığı ve emniyet ile jandarma bünyesinde bu konularla ilgili birimler oluşturulduğu öğrenildi.  Çarşamba Kamuoyu özel rütbeli uzman personellerce yürütülen bu çalışmaların neticesini merakla bekliyor.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri