SALIPAZARI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Salıpazarı Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası düzenliyor

Salıpazarı Belediyesi tarafından Mahalleler, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve STK’lar arası düzenlenmesi planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvasının Fikstür çekimi Salıpazarı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

FİKSTÜR BELLİ OLDU

3 grup 13 takımın katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası, Salıpazarı Spor Salonunda 7 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 18:00’da Esatçiftliği Mahallesi ile Altyapı Voleybol müsabakasıyla başlayacak. 200'ün üzerinde sporcunun yarışacağı ve 30 maçın oynanacağı organizasyonun yaklaşık 3 hafta süreceği belirtildi.

BAŞKAN KARACA TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Salıpazarı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Voleybol Turnuvası için Belediye Başkanı Refaettin KARACA yaptığı konuşmada” sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, her yaşta ki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşları, mahalleler ve STK’lar arası iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Voleybol Turnuvası hazırlanmıştır. Keyifli bir turnuva olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri