Samet’in ölümü kaza mı, cinayet mi?

Çorum’da 5 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Samet Şeker'in trajik bir şekilde hayatını kaybettiği öğrenilmesinin ardından geride kalan izler şaşırtmaya devam ediyor

Şeker ailesi, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yetkililerden yardım istedi. Yayından birkaç saat sonra genç adam, aracıyla birlikte Dut Köyü civarında uçuruma yuvarlanmış olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Samet Şeker'in aracı, Dut Köyü yakınlarındaki kayalık bir alanda keşfedildi. Olay yerinde yapılan incelemeler, genç adamın kaza geçirmiş olabileceğini göstermesine rağmen bu üzücü olayın nasıl gerçekleştiği ve arka plandaki detaylar henüz netlik kazanmazken olay yerinde ki izler kafalarda soru işareti bıraktı .

Arabanın farları neden açıktı?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım isteyen Samet Şeker’in ablası Kübra Şeker yayında olay yerinde tanık olduğu olayı anlattı. Ablası Şeker, olay yerine gittiğinde arabanın farlarının açık olduğunu gördüğünü ve olay yerinde bulunan itfaiye ekiplerinin farları kapattığını aktardı. Bu iddianın ardından yapılan araştırmalara göre yeni nesil araçların en fazla 1 saat, eski nesil araçların ise en fazla 4 saat açık kalabileceği bilgisi öğrenildi. Akıllardaki soru ise, ‘Aracın farları 5 gündür nasıl açık kalıyor? Araç oraya birileri tarafından mı konuldu?’ oldu.

Şeker’in ailesi, yaşanan bu talihsiz olayın ardından büyük bir üzüntü içerisindeyken 22 yaşındaki Samet’in ölümünün netlik kazanmasını istiyor.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri