SAMSUN'DAN HATAYA UZANAN DEV DESTEK

Samsun Hataylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, deprem sonrası Hatay’a yardım eli uzatmaya devam ediyor. Dernek, topladığı 3 ton kitabı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Hatay’a ulaştıracak.

3 TON KİTAP TOPLANDI

Samsun’da faaliyet gösteren Hataylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, deprem felaketinden etkilenen Hatay'a yönelik yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dernek, Hatay ve Samsun İl Milli Eğitim müdürlüklerinin katkılarıyla düzenlediği kampanya kapsamında, depremden etkilenen çocukların eğitimine destek olmak amacıyla 3 ton kitap topladı.

Dernek Başkanı Optisyen Sabahattin Çatal’ın önderliğinde yürütülen projede, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Prof. Dr. İzzet Akça, Doç. Dr. Mahmut Yaran ve iş insanı Onur Uzun’un destekleri de büyük rol oynadı. Her kesimden 200 üyesi bulunan dernek, Hatay’a yönelik yardım çalışmalarında güçlü bir dayanışma örneği sergiliyor.

DAHA BÜYÜK PROJELERE DOĞRU

Toplanan kitaplar, bu hafta Cuma günü Hatay’daki okullara teslim edilecek. Dernek Başkanı Sabahattin Çatal, projelerinin sadece kitap yardımıyla sınırlı kalmadığını belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz,” dedi. Çatal, derneğin sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam edeceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri