SAMSUNSPOR MAÇI “HAKEM REZALETİ!” Rıdvan Dilmen : 'Samsunspor - Konyaspor maçında hakem rezaleti yaşandı'

Samsunspor-Konyaspor maçındaki hakem yönetimini sert bir dille eleştiren Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, ‘futbol yönetiminde adaletin sağlanmadığını ve Samsunspor’un mutlak en az iki penaltısının verilmesi gerektiğini konuştu.

Samsunspor ile Konyaspor arasında oynanan Süper Lig maçını sert bir dille eleştiren Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, gündeme düşen maç sonrası yaptığı açıklamasında yaşanan pozisyonlarla ilgili kararlarda ki Hakemlerin hatalarına tepki göstererek, adaletli futbol maçı yönetilmediğini ifade etti.

"BU REZİLLİK HEPİMİZE YETER"
Ünlü Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, özellikle Samsunspor’un penaltı pozisyonlarına değinerek, “Maçın gidişatı rezalet bir biçim aldı. Bu rezillik hepimize yeter! Eğer futbol yönetimi adaletli olsaydı, Samsunspor’un penaltısı verilirdi. Ancak maalesef futbolun içindeki bu haksızlıklar devam ediyor” ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Bir başka yorumculardan eski hakem Bünyamin Gezer ise, “Samsunspor - Konyaspor maçını 90 dakika izledim. Hakem Samsunspor'a puan vermemek için gelmiş. Bu penaltıyı vermeyen VAR'ın orta hakemi çağırmaması zaten maçın baştan Konyaspor'a verilmiş olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca, bundan başka bir penaltı daha var verilmeyen. Samsunspor resmen biçildi. Yazık oldu formda giden takım durduruldu" dedi.
HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri