"Samsunspor Sahipsiz Değildir"

Samsunspor - Konyaspor maçında hakem hatalarına bu sefer de Samsunspor taraftar gruplarından tepki geldi.

Samsunspor - Konyaspor maçının ardından hakem hatalarına ve göz göre göre yapılan yanlışlara ulusal ve yerel birçok yerden tepki gelirken, Samsunspor taraftar gruplarından da tepkiler geldi. Samsunspor taraftar grubu, "Samsunspor sahipsiz değildir" dedi.

"Art niyetli kararlar verildi"
Samsunspor camiasına oyun oynandığını söyleyen Samsunspor taraftar grubu, "Futbolda yenmek kadar yenilmenin de olduğunu iyi biliyoruz, ancak hakkın yenilmesini ve art niyetli kararlar verilmesini asla kabul etmiyoruz. Samsunspor - Konyaspor maçında yaşananlar basit hakem hataları olarak değerlendirilemez. Özellikle verilmeyen penaltılar bariz art niyet göstergesidir. Maç sonrası ulusal kanallarda yayınlanan spor programlarında eski futbolcular ve eski hakemlerin bu karşılaşmayla ilgili aynı fikirde olması, Samsunspor üzerinde oynanmak istenen oyunların büyüklüğünü net bir şekilde gösteriyor," şeklinde ifade etti.

"Emek hırsızlığı yapılmıştır"
Emek hırsızlığı yapıldığını vurgulayan taraftar grupları, "Söz konusu haksızlık ve emek hırsızlığının bu defaki aktörü VAR hakemi Bülent Birincioğlu olmuştur. Trabzon bölgesi hakemi olan Birincioğlu, art niyetinin sahada vücut bulmuş halidir. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu tip hakemlere ne gibi yaptırımlar uygulayacağını merak ediyoruz. Şunu herkes bilsin, Samsunspor sahipsiz değildir!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri