“ŞİDDETİN ÇÖZÜMÜ DAR AĞACI!”

Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin, kadınlara ve çocuklara yönelik artan şiddet olaylarının idam cezası ile çözülebileceğini savunuyorSon yıllarda kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet olaylarının artması, kamuoyunda geniş yankı uyandır

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Semih Çelik, iki kadını öldürdükten sonra tarihi surlardan atlayarak intihar etmişti. Bu tarz olayların önüne geçmek için idam cezasının getirilmesi gerektiğini savunan Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin, konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Şahin, "İdam gelirse, büyük oranda sorunların çözüleceğine inanıyorum. Çünkü birkaç suçluyu dar ağacında sallandırırsak, bakalım bu işler oluyor mu, olmuyor mu? Görürüz. Cezaların daha ağır olması lazım" ifadelerini kullandı.

"Bu ülkede idam, olmazsa olmazdır"
Kadınlara ve Çocuklara yapılan suçlara yönelik idamın gelmesi gerektiğini savunan BBP Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin, "Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin söylediği gibi, kısasta hayat vardır. Bu tip çocuklara, kadınlara karşı işlenen suçlar ve cinayetler kesinlikle idam ile cezalandırılmalıdır. Bu ülkede idam, olmazsa olmazdır. İdam gelirse, büyük oranda sorunların çözüleceğine inanıyorum. Çünkü birkaç suçluyu dar ağacında sallandırırsak, bakalım bu işler oluyor mu, olmuyor mu? Cezaların daha ağır olması lazım. Tabii, kadın cinayetlerinin sebeplerini de araştırmak gerekiyor. Geçen gün Fatih'te, İstanbul'da iki genç kızımız, bir madde bağımlısı katil tarafından katledildi. Uyuşturucuyla mücadeleye dikkat etmemiz gerekiyor. Kadınlara yönelik şiddet olaylarında cezaların daha da arttırılması lazım. Önlemler almamız, caydırıcı cezalar getirmemiz gerekiyor. Kadınlarımız ölmeden önce bir şeyler yapmalıyız. Bu konularla ilgili olarak Adalet Bakanlığı ile partimizin kurmayları iletişim halinde ve bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz." İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri