SİZDE Mİ GÖRMÜYORSUNUZ ?

İlkadım İlçesinde Görme Engelli bireyler için Yapılan "Kılavuz" Yollarındaki Bakımsızlık ve İhmal Vicdanları Sızlatarak Pes artık dedirtti.

TUZAĞA DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA

Samsun'un İlkadım ilçesindeki, görme engelli bireyler için yapılan "kılavuz" yolların bakımsızlığı vicdanları sızlatacak boyutlara ulaşmış durumda. Cumhuriyet Meydanı ile Büyük Cami arasındaki Görme Engelliler için yapılmış yürüyüş yolları, kırık ve çatlaklar nedeniyle adeta bir tuzağa dönüşmüş durumda.

EMPATİ ÖNEMLİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğu altında olan bu özel yolların durumu, belediyenin Bakım ve Onarım alanında yetersiz kaldığını acı bir şekilde gözler önüne seriyor. Görme engelli bireyler için rehberlik sağlaması gereken bu yollar, onların güvenliğini tehdit ederek yaşamlarını daha da zorlaştırıyor. Ayrıca Bu İhmal İnsani olarak empati yeteneğinin ne kadar önemli olduğunu bizlere hatırlatıyor.

BİR AN ÖNCE MÜDAHALE EDİLMESİ GEREK

Görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için hayati önem taşıyan bu yollar, şu an tam aksine tehlike yaratıyor. Vatandaşlar, bu ihmale karşı yetkililerin bir an önce müdahale etmesini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri