Gaziantep’in meşhur baklavaları, Hatay’ın künefesi ve zeytinyağlıları, Adana’nın Kebabı, Urfa’nın çiğköftesi, Afyon ve Kayseri’nin sucukları başta olmak üzere birbirinden lezzetli ürünler, festivale katılanların beğenisine sunuluyor. Her yaştan ziyaretçinin keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, sahne alan yerel sanatçılar canlı performanslarıyla festivale ayrı bir renk katıyor. Festival, 4 Eylül’e kadar devam edecek ve Çarşamba halkı bu süre zarfında birbirinden farklı etkinliklerle eğlenceye doyacak.
Yöresel Lezzetlere Ziyaretçi Akını
Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen ‘Gastronomi ve Yöresel Ürünler’ festivali, Gaziantep, Hatay ve Afyon’un eşsiz lezzetlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor