Zirveye adım adım

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında ağırladığı rakibi Erzincan Ulalarspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor sahasında Erzincan Ulalarspor’u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Ulalar Spor oldu.  Son maçta deplasmanda Ulubey Belediyespor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Çarşambaspor, bu hafta aldığı 3 puanın morali ile Ulalarspor yarı sahasına etkili ataklarla gitti. Müsabaka 1-0’lık Ulalarspor üstünlüğü ile devam ederken, dakikalar 36’yı gösterdiğinde Çarşambaspor topu filelerle buluşturdu. Bir diğer atağında ise 45+1’de gösteren yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, ilk yarıyı galip gelerek bitirdi. İkinci yarının ilk dakikalarında topu ağlara gönderen Ulalarspor oyuncusu, rakip takımı yine öne geçirdi. Başarılı ve genç oyuncu 99 numaralı Mert Aktaş’ın oyuna girmesiyle birlikte gelişen atakta, Mert topu Serkan Bozkurt’a kazandırdı. Topu filelerle buluşturan Serkan Bozkurt, takımın üçüncü golünü attı.  Maçı 3-2’lik skorla bitiren Çarşambaspor’lu oyuncular, sevincini tribündeki Çarşambaspor taraftarıyla paylaştı.

“Bireysel hatalardan kaynaklı goller yedik”

Çarşambasporun 3-2’lik galibiyet sonrası maç değerlendirmesi yapan Mehmet Seçkin “Seyir zevki en iyi maçlardan bir tanesiydi belki, iki takımı da yürekten tebrik etmek lazım, Oyuna baktığınızda çok coşkulu başlayan taraf biziz, bireysel hatalardan kaynaklı goller yedik bunun dışında oyunla ilgili son derece memnun olduğum bir ilk yarı vardı. İkinci yarıda da yine çok erken golle rakip beraberliği sağladı ama onun devamında planladığımız oyunu devamını getirebilmek konusunda takımımız çok başarılıydı.”ifadelerini kullandı.

“En büyük reklam yüzü futbol”
Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan  Yıldırım, “Futbol hatalar oyunu zaten, futbolda hatalar olmasa zaten gol gelmez. Bunun güzelliği olmaz. Bizim liglerin ayrımı olmaz. İyi futbol bizim için iyi sonuç.Şampiyonluk yolunda bir rakibimizi daha içerde yenmiş olduk buradan teknik ekibe ve oyucuların ayağına, yüreğine sağlık. Yine söylüyorum bugün çarşambanın üç tane çocuğu sahadaydı bizim alt yapımızdan yetişen. Özellikle İlker, devamlı performansını yükseltiyor. Bu çocuk Çarşamba’nın alt yapısından yetişmiş ama sahip çıkılmamış. Biz Çarşamba’nın değerlerine, çocuklarına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız Çarşamba gençliğine Çarşamba’ya hizmet etmek.Gençlerimizi kazanmak için iyi bir alt yapımız var. Alttan iyi oyuncular geliyor. Yani şuna inansınlar, iki sene sonra şu takımın yarısı belki de takımın ilk 8 oyuncusu Çarşamba’nın alt yapısından yetişecek yani, alt yapı hocalarımıza teşekkür ediyorum onlarda özveriyle çalışıyorlar. Bizim verdiğimiz imkanlar doğrultusunda.Yine söylüyorum burada belediye başkanımız, en büyük desteği o veriyor, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyor. Biz çalışacağız, çocuklarda oynayacak.İnşallah şampiyonluk gelecek. Bugün bir şehrin en büyük reklam yüzü futbol bu değişmeyecek.” Dedi.

HABER: Yağmur AYAN – Nurhan GÜZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri