SEVEN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

SEVEN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
Saadet Partisi(SP) Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Saadet Partisi(SP) Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven, “Bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin topundan tankından önce imanlı evlatlarının olduğu gerçeğidir. Manda ve himayeyi kabul etmeyen, tam bağımsızlık yolunda canını vermeyi göze alan Milli Mücadele kahramanlarımız, Anadolu’da devam ettirilmeye çalışılan Haçlı Seferini göğüslerindeki bu iman ile söndürmüşlerdir” dedi.

Başkan Seven kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen, kahraman ecdadımızın uzun yıllar boyunca azim ve fedakârlıkla verdiği İstiklal Mücadelemizin nihai zaferle sonuçlandığı gün olan 30 Ağustos'un 102. yılını idrak ediyoruz. Bu zafere giden yol kahraman ordumuzun ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ parolasını şiar edinerek genel taarruza geçmesi ile başlamıştı.Bunlardan en önemlisi bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin topundan tankından önce imanlı evlatlarının olduğu gerçeğidir. Manda ve himayeyi kabul etmeyen, tam bağımsızlık yolunda canını vermeyi göze alan Milli Mücadele kahramanlarımız, Anadolu’da devam ettirilmeye çalışılan Haçlı Seferini göğüslerindeki bu iman ile söndürmüşlerdir. Umut ediyoruz ki; gelecek nesillerimiz Milli Mücadeleyi ve 30 Ağustos büyük zaferini bu şuur ile gerçek manada anlarlarsa coğrafyamız üzerindeki emperyalist planlar gerçekleştirilemeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, beraberindeki komuta kademesi, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum”

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber