SİBER SALDIRI ALTINDAYIZ!

SİBER SALDIRI ALTINDAYIZ!
2005 Yılından beridir Samsun ve Çarşamba'da yayım hayatında olan Haber Expres Gazetesi ve www.haberexpres. com.tr adlı internet gazetemiz siber saldırı altında.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yerel günlük gazete olarak 2005 yılından bu yana hizmet veren yazılı resmi Gazetemiz ile birlikte www.haberexpres.com.tr ve tüm sosyal medya hesaplarımız Facebook, Instagram, Youtube üzerinden yayın yapmakta olduğumuz HABEREXPRESTV hesaplarımız ilk etapta kimliği belirsiz olan ancak uğraşlar neticesinde ve iki günlük uğraşlar neticesinde önce "@neymarj789789" isim ile akabinde "dogiahung58756" isimli hackerlar tarafından çalındığı tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili hesaplanımız siber saldırıya uğramış ve hackerlar "@neymar 789789" isim ile akabinde "dogiahung58756" isimli hackerlardan "dogiahung58756" rumuzunu kullanan hacker gazetemizi watsap ve instagram hattı üzerinden bizlere ulaşarak para talebinde bulunmuştur. Bu tip hırsızlıklar için tüm gazeteci arkadaşlarımızın da dikkatli ve duyarlı olmalarını bildiririz. En kısa sürede

Cumhuriyet Başsavcılığımız ve elbette ki Siber Suçlarla Mücadele ve BTK tarafından hackerlerin bulunmasını ümit ediyoruz.

Bu günden itibaren özellikle HABEREXPRES TV sosyal medya hesaplarımızı yeniden yeni hesaplarımızla birlikte aktif ederek siz değerli okuyucu ve takipçilerimizden en kısa sürede beğeni, takip ve abone olmanızı bu yolla Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak bizlere desteğinizi bekler şimdiden teşekkürlerimizi sunarız

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir