Son Zamanların Popüler Bot ve Çizme Modelleri

Son Zamanların Popüler Bot ve Çizme Modelleri
Son Zamanların Popüler Bot ve Çizme Modelleri

Sonbaharın serin esintileri ve kışın soğuk günleri yaklaştıkça ayakkabı trendleri de değişkenlik gösteriyor. Havaların soğumasıyla terlik, sandalet ve babet gibi ayakkabılar yerini bot veya çizme gibi modellere bırakıyor. Bot ve çizme modelleri şık tasarımlarıyla bu sezonda sokak stilinden özel davetlere birçok alanda değerlendirilebilecek kadar iddialı. Farklı moda akımlarından öne çıkan yeni sezon bot ve çizme modellerini yazımızda öğrenebilirsiniz.

Chelsea Botlar

Son yılların vazgeçilmez modelleri arasında yer alan Chelsea botları yeni sezonun da favorisi olmaya aday. Bu modeller hem kadınların hem erkeklerin giyim tarzlarına uyum sağlayabilir. Yan kısımlarında elastik bantlar bulunan Chelsea botları, genellikle düz veya kısa topukludur ve bilek hizasında biter. Çoğunlukla deri veya süet malzemeden üretilirler. Chealsea bot modelleri ister jean ister pantolonlarla çarpıcı bir görünüm kazanmak isteyenler için idealdir. Bilek boyunda tasarlanan ürünler iki ürün türüne de kusursuz bir şekilde uyum sağlayabilir. Buna ek olarak ürünler kadınların etek kombinleri için de sıkça tercih ettikleri ürünler arasında.

Kare Burunlu Çizmeler ve Botlar

Dönemsel tasarımların öne çıktığı moda akımları bu yıl da geçerliliğini sürdürüyor. Geçmiş moda akımlarının ihtişamını yansıtan kare burunlu bot ve çizme modelleri zamansız bir stile sahip olmak isteyenlerin ortak tercihi. Minimal ve zarif bir görünüme sahip olan bu modeller her tarza uyum sağlayabiliyor. Ayrıca 90’lar modasından değerli izler taşıyan ürünler sofistike bir görünüm sağlıyor. Sonbahar ve kışlık alışverişinde çarpıcı bir tarz oluşturmak isteyenler kare burunlu modelleri değerlendirmeden geçmemeli.

Chunky Botlar

Chunky botlar, kalın ve büyük tabanlarıyla öne çıkan bir diğer model. Özellikle son birkaç yıldır moda dünyasında büyük ilgi gören bu ürünler hem rahatlığı hem de dikkat çekici tasarımıyla popülerliğini koruyor. Chunky botların kalın ve konforlu taban tasarımları her daim konforun ön planda olduğu giyim tarzları için birebir. Buna ek olarak genellikle bağcıklı ve bantlı tasarlanan ürünler sokak modasını benimseyenlerin vazgeçilmezi. Özellikle son yılların trendi olan oversize kombinleri hazırlamak için bu ürünler tercih edilebilir.

Platform Topuklu Çizmeler

Son zamanların dikkat çeken bir diğer ürünü platform topuklu çizmeler. 70'lerin ikonik moda trendlerinden ilham alan bu çizmeler özellikle gece şıklığında tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Yüksek topukları ve platform tabanları sayesinde yalın bir görünüm sağlarken şıklığınızı da ön plana çıkarıyor. Platform topuklu çizmeler arasında farklı malzemelerden tasarlanan birçok modele rastlamak mümkün. Deri, süet ve dalgıç kumaş çizme modellerini kişisel tarzınıza göre değerlendirebilirsiniz.

Dökümlü/Bol Çizmeler

“Paper bag” olarak da adlandırılan dökümlü çizmeler son zamanların ihtişamlı parçaları arasında yer alıyor. Bol ve dökümlü bir tasarıma sahip olan ürünler hacimli görünümüyle gösterişli bir şıklık sunuyor. Bu ürünleri hem gece kombinlerinde hem de günlük tarzda kullanmak mümkün. Zira dökümlü çizmeler boyu ve oversize tasarımıyla birçok tarza uyum sağlayabiliyor. Dökümlü çizmeleri elbise, jean, pantolon ve uzun kaban gibi parçalarla değerlendirerek sofistike bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
News