"YEDAŞ YETER ARTIK!"

"YEDAŞ YETER ARTIK!"
Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen 37. Ahilik Haftası kutlamalarında yaşanan elektrik kesintisi, büyük bir skandala dönüştü.

Samsun'un İlkadım ilçesi Saathane meydanında 37. Ahilik haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte YEDAŞ'ın sorumsuzluğu gösteriyi mahvetti. Folklor ekibi sahneye çıkmış, yöresel kültürümüzü yaşatmaya hazırlanırken bir anda elektrikler kesildi. Bu büyük organizasyona gölge düşüren kesinti, izleyicilerin ve katılımcıların tepkisine neden oldu.

YEDAŞ Neden Hazırlıksız?

Alanda ki vatandaşlardan YEDAŞ'a büyük tepki Vatandaşlar "Elektrik hizmetlerini sağlayan YEDAŞ, bu gibi önemli etkinliklerde yaşanan aksaklıkların baş sorumlusu olarak karşımıza çıkıyor. Böylesine önemli bir etkinlikte elektrik kesintisi yaşanması, YEDAŞ’ın hazırlıksız ve ilgisiz tutumunu gözler önüne seriyor. Hem esnafın hem de kültürel değerlerimizi sergileyen sanatçılarımızın büyük bir özveri ile hazırlandığı bu kutlamada yaşanan kesinti, YEDAŞ’ın işini ciddiye almadığını gösteriyor. YEDAŞ Yeter Artık!" diye konuştu.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir