Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serap Samut Bülbül’ün Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’na Dr. Öğretim Üyesi olarak atanması ile boşalan Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Dahiliye Hekimi Uz. Dr. Öğretim Üyesi Aykut Özturan atandı.
Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serap Samut Bülbül’ün Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’na Dr. Öğretim Üyesi olarak atanması ile boşalan Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dahiliye Hekimi Uzm. Dr. Öğretim Üyesi Aykut Özturan atandı. Giresun Üniversitesi Tıp Fakltesinde başarılı bir kariyere sahip olan Özturan, hem akademik, hem de tıbbı alanda önemli çalışmalara imza atmış bir isim olarak biliniyor.
1982 Samsun/Bafra doğumlu, 42 yaşında evli ve 1 çocuk babası olan Aykut Özturan, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi mezunu olup Ondokuz Mayıs Üniversitesinde stajını tamamlamış, Samsun Gazi Devlet Hastanesi ve Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yaptığı Dahiliye Uzmanlığı görevinin ardından Asarcık Devlet Hastanesinde Başhekimlik yaptı. 2018 Yılında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim Yardımcısı görevine başlayan Dahiliye Hekimi Uz. Dr. Özturan, ardından Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve son olarak da Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak görevlerinde bulundu.
Çarşamba Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Dahiliye Hekimi Uz. Dr. Aykut Özturan’ın kısa zaman içerisinde yeni görevine başlayacağı öğrenildi.
Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kimin bacanağı kimin kankası eş dost akraba Samsun'da müdürlükte
Yanıtla (0) (0)Bacanak dayanışması şu işe bak sağlık bakanlığı aile şirketine döndü .Böyle saçmalık olurmu.Bacanak başhekimler
Yanıtla (1) (0)Tam adamı baksana Tipk kriprocu
Yanıtla (0) (0)İki koyun ver bekleyemez Amaçlı başhekimlik değil Serap yaptığı taktik üniversiteye geçmek vay çarşambam vay
Yanıtla (0) (0)Demek ki MHP kazandı.Vay Akp ilçe başkanı ne çalışma yürüttü
Yanıtla (0) (0)