Yeşil beyazlılar, Kastamonu mesaisinde

Yeşil beyazlılar, Kastamonu mesaisinde
Bölgesel Amatör Lig 12. Gurpta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu karşılaşacak olduğu Kastamonu ÖİKH takımının hazırlıklarını tamamlıyor

1.jpgBölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacak olduğu Kastamonu ÖİKH takımının hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Seçkin yönetmeliğinde tamamlıyor.2.jpg“Çarşambaspor’u tekrar bu ligde yaşatmaya çalışacağız”
Hedeflerinin play-out olduğunu belirten ve bunun için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten teknik direktör Mehmet Seçkin, “2 hafta sonra lig sonuçlanacak. Büyük ihtimalle play-out oynamak zorunda kalan takımlardan biri olacağız. Son kalan 2 maçımızı kazasız belasız atlatarak daha çok play-out maçına konsantre olmaya çalışacağız. Takıma geleli yaklaşık 2 ay oldu. 5 maça çıktık. Moral ve motivasyon anlamında art arda gelen galibiyetler ile birlikte, bu seri bizi mutlu etti. Oyuncularda da kazanma alışkanlığı oluştu. Bunlar anlamlı ve önemli duygular. Ligin bitmesini ve play-out oynayacak olduğumuz rakibin belirlenmesini bekliyoruz. Şuanlık net bir tarih yok. İnşallah galip gelerek, Çarşambaspor’u tekrar bu ligde yaşatmaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.3.jpgAyrıca teknik adam Seçkin, Kastamonu maçına eksiksiz çıkacaklarını belirterek, “Kastamonu maçına da eksiksiz çıkacağız. Herhangi kart cezalısı ya da sakat oyuncumuz yok.” dedi.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor