Yıldırım, Balıkesir’e Uğurlandı

Yıldırım, Balıkesir’e Uğurlandı
Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atanan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, idari kurum amirleri ve personelleri ile vedalaştı.

whatsapp-image-2024-07-19-at-09-09-14.jpeg
Son kararname ile yaklaşık 5 buçuk yıldır sürdürdüğü Çarşamba Kaymakamlığı görevinden Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atanan Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Kaymakamlık binası önünde idari kurum amirleri ve personelleri ile vedalaşarak Balıkesir’e uğurlandı.

whatsapp-image-2024-07-19-at-09-09-17.jpeg“Çarşamba’yı her zaman güzel hatırlayacağım”
Görev süresi boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın verdiği gururdan bahseden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “5 buçuk yıllık sürede sizin gönülden desteğiniz ve sıcaklığınızı her zaman hissettim. Çarşamba’yı çok sevdim. Zaman zaman üzücü olaylarda yaşadık ama her zaman başımıza gelebilecek şeyler. Hata yapmış olabiliriz, yanlışımız olmuştur ama bu hiçbir zaman kasıtlı olmamıştır. Birbirimize hakkımız geçmiştir. Hakkını helal edin. Varsa benim de hakkım helal olsun. Çarşamba’yı her zaman güzel hatırlayacağım. Çarşamba’nın geleceği parlak. Hepiniz birer birer güzel hizmetler yaptınız. Hepsi bir tarafa, Organize Sanayi Bölgesi’ni çok önemsiyorum. 1-2 sene sonra tam faaliyete geçecektir. Çarşamba’nın iskan sorunu çözülecek. Hepinize hoş seda bırakabildiysek ne mutlu. Hepinizi seviyorum. Allah’a emanet olun.” İfadelerini kullandı.

Birim amirleri ve personeller tarafından alkışlarla uğurlanan Yıldırım, Balıkesir’e doğru yola çıktı.whatsapp-image-2024-07-19-at-09-09-20-1.jpegwhatsapp-image-2024-07-19-at-09-09-19.jpeg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel