ZİL ÇALDI EĞİTİM BAŞLADI

Samsun'un Çarşamba İlçesinde 2024-2025 Eğitim öğretim dönemi Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir tarafından sembolik olarak çalınan zil sonrası başladı

Samsun'un Çarşamba İlçesinde 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasından dolayı Kocatepe ilkokulunda tören düzenlendi. Törende Kaymakam Sağlam ve Müdür Bedir, öğrencilere çiçek takdim etti. Kaymakam Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedir, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılına dair başarı dileklerinde bulunarak, sembolik olarak çalınan ilk zille eğitimi başlattı. Çalınan sembolik zil sonrası öğrenciler sınıflara girdi. Kaymakam Sağlam ve Müdür Bedir, 1. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek iyi dersler dileklerinde bulundu. Törende öğrencilere çikolata ve balon dağıtıldı.

‘Eğitim, toplumların en büyük gücüdür’
Kaymakam Sağlam yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak, “Bugün çalan bu zil, geleceğimizi aydınlatacak bir yolun başlangıcını simgeliyor. Eğitim, toplumların en büyük gücüdür. Çocuklarımızın alacağı kaliteli eğitim, ülkemizi daha ileri taşıyacak en önemli yatırımdır. Hep birlikte, bu yolda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılımızın başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir ise, eğitim öğretim yılının başlamasından memnuniyet duyduğunu belirterek, “Yeni eğitim öğretim dönenimiz hayırlı olsun. Öğretmenlerimiz, her bir öğrencimizin gelişimine katkı sağlamak için büyük bir özveriyle çalışacaklar. Hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Törene Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

a.jpg

b.jpg

d.jpg

c.jpg

dgfg.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim