1.584 Kişiye Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Verildi

1.584 Kişiye Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Verildi
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri çeşitli etkinliklerle 1.584 kişiye uyuşturucu ile mücadele eğitimi verdi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Ekim 2024 tarihinde düzenledikleri çeşitli etkinliklerle 1.584 kişiye uyuşturucu ile mücadele eğitimi verdi. Eğitimlerde, uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve bağımlılıkla mücadelede ailelerin ve toplumun rolü ön plana çıkarıldı.

Etkinlikler çerçevesinde NARKO-ANNE ve NARKO-REHBER sunumları ile katılımcılara bilinçlendirme eğitimleri verildi. Bu kapsamda, 19 Mayıs İlçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda Kaymakamlık koordinesinde 72 kişiye NARKO-ANNE sunumu yapıldı. Ladik İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda ise 65 kişi NARKO-ANNE sunumuna katıldı. Ayrıca, İlkadım İlçesi’ndeki Güvenlik Kursu’nda 25 kişiye NARKO-REHBER eğitimi verildi.

Ladik İlçesi’nde gerçekleştirilen 2 NARKO-NOKTA faaliyeti ile 1.400 kişiye uyuşturucuyla mücadele bilgilendirmesi yapılırken, 19 Mayıs İlçesi’nde 10 kişiye ve Tekkeköy İlçesi’nde 12 kişiye NARKO-ANNE bilgilendirmesi sunuldu.

Eğitimlerde, uyuşturucu maddelerin zararları hakkında bilgi verilerek, özellikle ailelerin ve toplumun bu mücadeledeki önemi vurgulandı.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel