Soner Aydoğdu: "Puanlar alabilirdik"

Soner Aydoğdu: "Puanlar alabilirdik"
Yılport Samsunspor orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Soner Aydoğdu, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Fenerbahçe maçını değerlendirerek, Kasımpaşa maçına hız kesmeden hazırlandıklarını belirtti.

"Fenerbahçe maçı geride kaldı"

Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını ifade eden Soner Aydoğdu, "Geçtiğimiz hafta sonu güzel bir maç çıkardık. Üç haftadır geriden gelip maçı çevirebiliyoruz. Bu da tabii bizi mutlu ediyor. Gönül ister ki geriye düşmeden maçı koparalım, ama geriden gelip maçı çevirmek de çok güzel bir duygu. Fenerbahçe maçı geride kaldı; istediğimiz puanı aldık, puanlar da alabilirdik ama nasip olmadı. Artık önümüze bakma zamanı. Önümüzde Kasımpaşa maçı var, en iyi şekilde ona hazırlanma zamanı" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-10-24-at-12-03-26-1.jpeg

"Uzun yıllardır bu işin içindeyim"

Uzun yıllardır bu işin içinde olduğuna vurgu yapan Soner Aydoğdu, "Ben uzun yıllardır futbol oynuyorum. Bulduğum her şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Tabii ki gönül ister ki sürekli oynayayım, ama bazıları oynar, bazıları bekler. Şans geldiğinde de en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Ben de üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Gayret gösteriyorum, takıma katkı vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-10-24-at-12-03-26.jpeg

whatsapp-image-2024-10-24-at-12-03-25.jpeg

Kasımpaşa maçını değerlendirdi

Kasımpaşa maçının zorlu bir karşılaşma olacağını belirten Aydoğdu, "Kasımpaşa zor bir deplasman. Geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdiler. Hiçbir rakibi hafife almamak gerekiyor, ama biz de zor bir takımız. Şimdi rakipler de bize geçen sene olduğu gibi bakmıyorlar; bu sene daha ciddi bakıyorlar diyebilirim" dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor