Altın madalyanın sahibi Alperen Berber

Altın madalyanın sahibi Alperen Berber
Sırbistan’da 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogramda Türkiye’yi temsil eden Alperen Berber, altın madalyayı almaya hak kazandı

Sırbistan’da 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogramda Türkiye’yi temsil eden Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu Alperen Berber, U20 Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

Başkan Doğan’dan Tebrik
Şampiyon Berberi tebrik eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gurur kaynağımız Alperen Berber U20 Avrupa şampiyonu. Sırbistan’da 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogramda ülkemizi temsil eden Büyükşehir Spor Kulübü sporcumuz Alperen Berber, U20 Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu. Tebrikler Alperen. Başarıların daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Hem Hocası hem Babası
Eski Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe müdürü Mustafa Berber, Avrupa şampiyonu Alperen Berber’in hem antrenörü hem de babası olduğu için gurur duyduğunu belirterek, “01-07 Temmuz tarihlerinde Sırbistan'ın Novisad şehrinde yapılan U20 Avrupa Greko_Romen Güreş Şampiyonasında Şampiyon olmuştur. Samsun Büyükşehir Belediyesini ve Ülkemizi 82 Kg de temsil eden 2024 yılında Büyükler Avrupa Şampiyonu da olan, Sporcumuz ve oğlum Alperen Berber’i kutlarım. Çocukluğundan bugüne zorlukların üstesinden geldin. Şanlı Bayrağımızı herdaim dalgalandırmayı hedefledin ve başardın. Türk kelimesini duymaktan bile rahatsız olan Avrupa nın göbeğinde İstiklal Marşımızı söylettiğin için hem hocan olarak hem de baban olarak teşekkür ederim. İyiki varsın oğlum. Bu süreçte bizleri destekleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve yöneticilerine, antrenmanlarımızı yaptığımız Gençlik ve Spor İl müdürlüğü yetkililerine daha önceki hocalarına, tüm personellere, antrenman yaptığı ve gururla göğsünde taşıdığı Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularımıza ve personeline teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor