ÇARŞAMBA MYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

ÇARŞAMBA MYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu tarafından mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda öğrenimini tamamlayan 350 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Göl Restoran bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra konuşmacıların konuşmalarına geçildi.1.jpg

6.jpgProgram da, açılış konuşmasını yapan Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, OMÜ yöneticileri ve Çarşamba protokolüne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ülkemizin kalkınabilmesi için yetişmiş ara insan gücüne ihtiyaç duyulması amacıyla yola çıkılarak kurulmuş olan yüksekokulumuzda tüm derslerinizi başarılıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazandınız. İlerideki başarılarınızın bizlerin gurur kaynağı olacağını belirtir, sizleri ve velilerinizi kutlarım.” diyerek sözlerini tamamladı.

7.jpgKonuşmaların ardından ödül töreni ve diploma törenine geçildi. Dereceye giren öğrencilere hediye ve düplomaları, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toroman tarafından verildi. Diploma ve ödüllerin takdiminin ardından mezun olan 350 öğrenci hep birlikte kep attı.11.jpgÇarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen mezuniyet Töreni’ne Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticraet Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman, akademisyenler, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim