Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması işi

Atakum Belediyesi tarafından Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması, Taşınması ve Değerlendirilmesi İşi

1. Atakum Belediyesi tarafından Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması, Taşınması ve Değerlendirilmesi işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35. maddesinin a bendi gereğince kapalı teklif (açık artırma) usulü ile yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecektir.

İşin adıMuhammen Bedel (TL/Aylık)Geçici Teminat (TL)İhale Tarihiİhale Saati
Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması, Taşınması ve Değerlendirilmesi115.000,00124.200,0020.09.202414:00

2.İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair belediyece gönderilen yazının tebliğ gününden itibaren 15 gün içinde; damga vergisi ve ihale karar pulu bedelini Atakum Belediyesine yatıracaktır. Ödemenin belirtilen sürede yapılıp sözleşmenin imzalanmaması durumunda geçici teminat irat kaydedilerek ihale feshedilecektir.
3.İhale 20.09.2024 Cuma günü saat 14.00’de Atakum Belediyesi hizmet binası 3. Kat Encümen Toplantı Salonunda yapılacak olup, teklifler 20.09.2024 Cuma günü saat 13.30’a kadar Atakum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne teslim edilecektir.
4.İhaleye katılacak olanlardan istenen belgeler
A)Kanuni ikametgâh adresi (Nüfus Müdürlüğünden alınacak)
B)Tebligat için adres göstermesi
a)Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre ticaret, sanayi odası veya esnaf sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b)Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
c)Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge,
C)Geçici teminat makbuzu
D)İmza Beyannamesi
E)İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz
F)Belediyemize borcu olmadığına dair yazı
G)Nüfus cüzdanı fotokopisi
H) Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığından ambalaj atıkları toplama ve ayırma konusunda alınmış en az 2. Tip Toplama Ayırma Tesisi Lisansı veya Geçici Faaliyet Belgesi
I) Vergi borcu ve SGK prim borcu olmadığına dair belge.
i) Adli sicil kaydı (E-Devlet üzerinden alınabilir.)
J) 2886 Devlet ihale Kanunu göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge. (Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünden alınacaktır.)
5.İhale şartnamesi, Atakum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünden 500,00 TL karşılığı temin edilebilir.
6.Posta ile müracaatta gecikmeler kabul edilmeyecektir.
*İsteklilerin iş ortağı olması halinde, iş ortaklığını oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri istenen belgeleri ayrı ayrı sunacaklardır.
*Yukarıda istenen D), H) ve G) maddelerinde istenen belgeler hariç diğer tüm belgeler ihale ilan tarihinden sonra alınmış olmalıdır.
* İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini ya da ihale tarihinden önce idare tarafından "aslı idarece görülmüştür" veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02085788