Bakan Uraloğlu STK'lar ile buluştu

Bakan Uraloğlu STK'lar ile buluştu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Samsun'daki Sivil Toplum Kuruluşları ile buluştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun'daki ziyaretlerine ve buluşmalarına devam ediyor. Bakan Uraloğlu, Samsun'daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda bir araya gelerek STK temsilcilerinin sorunlarını dinledi.

3-006.jpg

"STK temsilcilerini dinledik"

STK temsilcilerinin sorunlarını dinlediklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hem STK'larımızın hem de iş insanlarımızın sahadaki deneyimleri bizim için kıymetlidir. Onlarla bu deneyimlerin paylaşılması ve aynı şekilde bizim de düşüncelerimizin anlatılması önemlidir. Bu nedenle sizlere kulak vermeye çalıştık. Onların dile getirdiği gerek sorular, gerekse de talepler anlamında dinledik," diye konuştu.

3-007.jpg

"85 milyonun ihtiyaçlarını gidermek görevimiz"

85 milyonun ihtiyaçlarını karşılamanın görevleri olduğunu vurgulayan Bakan Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin ekonomik kalkınması için altyapı sektörlerinin stratejik önemini hepimiz biliyoruz. AK Parti olarak da 22 yıllık dönemde bunu her zaman önceliğimiz yaptık. Güvenli bir şekilde bir yere ulaşamazsanız hiçbir şey yapamazsınız. Biz de tam 85 milyonun ihtiyaçlarını gidermek için bakanlık olarak gayret ediyoruz. Ulaşım, enerji gibi, teknoloji gibi, iletişim gibi hayatın her aşamasında bulunuyor," ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

"280 milyar dolarlık altyapı çalışması yaptık"

22 yıllık iktidar döneminde yapılanlardan bahseden Bakan Uraloğlu, "Biz, son 22 yılda AK Parti hükümeti olarak 280 milyar dolarlık altyapı ve ulaşım harcaması yaptık. Dünyayı gezdiğimizde, en gelişmiş ülkeler bile bu rakamlara gerçekten şaşırıyor. Bu nedenle biz bunları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bakın, 22 yıllık dönemde 32 tane havalimanı açtık, Marmaray'ı yaptık, Avrasya Tüneli'ni yaptık, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yaptık ve daha sayamadığımız birçok icraatımız var." dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset