Başkan Temel Baş, "Çiftçi kan ağlıyor"

Başkan Temel Baş, "Çiftçi kan ağlıyor"
CHP Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tarım politikaları konferansından sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen tarım politikaları konferansının ardından CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, Haber Expres gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

img-1704-006.jpg

"Çiftçinin derdi bitecek"
CHP iktidarında çiftçinin derdinin biteceğini söyleyen CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin 9 Eylül ve 14 Eylül arasında yapmış olduğumuz 101. yıl dönümü kapsamında bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bugünkü temamız tarımdı. Tarımda Samsun'da bir problem yaşıyoruz. Özellikle fındıkta, Çarşamba'da çiftçimizin mahsulü ellerinde kalmış durumda ve buna derhal bir çözüm bulunması gerekiyor. Biz de bugün tarımı konuştuk, çiftçilerin dertlerini konuştuk, fındık sorunlarını ele aldık. Fındık konusunda üretici mağdur ediliyor, bunu dile getirdik. Üreticinin sesini duyurmaya çalışıyoruz ve duyuracağız. Çiftçimiz şu anda kan ağlıyor. Buna bir çare bulmamız lazım ve bu çare Cumhuriyet Halk Partisi'nde. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelince çiftçinin derdi de sorunu da bitecek." dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset