"Çiftçi Dilan Polat kadar konuşulmuyor"

"Çiftçi Dilan Polat kadar konuşulmuyor"
CHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Ömer Halisdemir Salonu'nda tarım politikaları konferansı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Aydemir ve CHP Grup Başkan Vekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın'ın katılımıyla tarım politikaları konferansı düzenlenerek, çiftçilerin dertleri dinlendi.

img-1704.jpg

img-1704-001.jpg

"Çiftçinin bir kelimesi yeterli"
Çiftçilerin kendi dertlerini anlatabildiğini söyleyen CHP Grup Başkan Vekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın, "Çiftçinin derdini uzun uzun anlatabiliriz ama çiftçi burada konuştuğu zaman bize susmak kalır. Bir çiftçimiz dedi ki, 'Bir çiftçi, Dilan Polat kadar konuşulmuyor.' Çok da doğru söyledi. Başka bir çiftçimiz çıktı dedi ki, 'İktidarın eli üzerimizde değil, cebimizde.' O da çok güzel söyledi. Tüm çiftçilerin demek istediklerini bu arkadaşlarımız ifade etti. Yani kısacası üretici, yaşadığı sıkıntıları tek kelime ile anlatabiliyor. Ben burada birçok program söylesem nafile. Üretici derdini biliyor, bizim on kelimemize üreticinin bir kelimesi yeterli diyebilirim." ifadelerini kullandı.

img-1704-002.jpg

"Çiftçinin derdini biz duyuracağız"
Çiftçinin derdini duyuracaklarını vurgulayan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, "İktidar, iç güvenlikte ve sosyal sorunlarda da çok büyük başarısızlıklarla devam ediyor. Ama biz Samsun'u konuşacağız, çiftçimizi konuşacağız. İktidar sahipleri çiftçilerimizi duymuyor, biz çiftçilerimizin sesini duyurmak için varız. Biz duyuracağız onların sesini, dertlerini. Samsun tarım olarak çok gelişmiş bir ildir baktığımız zaman ama iktidar öyle bir şey yaptı ki her şeyi dışarıdan alarak tarımı ve ekonomiyi bitirdi. Samsun'un bir Çarşamba Ovası var, çok değerli bir Bafra Ovası var. Yine Terme ilçemizde tarım çok gelişmiş durumdayken, biz niye bu yokluğu çekiyoruz? Ben buradan iktidar sahiplerine sormak istiyorum." dedi.

img-1704-003.jpg

img-1704-004.jpg

"Sokakta iktidar olacağız"
CHP'nin 101. yılını kutladıklarını vurgulayan Samsun CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Bugün bu salonda tarımı konuşacağız, çiftçimizin derdini konuşacağız. Çiftçimizin derdine kulak vermeyenlere sesleneceğiz. Partimizi iktidara, Cumhuriyetimizi ikinci yüzyıla taşıyacak, ikinci yüzyıla yakışır gruplarımız ile birlikte programlar hazırlıyoruz. Parti programımızın katılımcı, kapsayıcı ve şeffaf bir anlayışla hazırlanması aşamasında bunları çok önemsiyoruz. Genel Başkanımız Özgür Özel'in dediği gibi, sıkmadık el, duymadık dert bırakmayacağız. 101 yıl sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini bir kez daha iktidar yapacağız ve bu iktidar sokakta olacak. Samsun'un sokağında kazanacağız biz bu iktidarı." diye ifade etti.

img-1704-005.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset