Başkan Yıldırım’dan ‘TFF seçimi’ yorumu!

Başkan Yıldırım’dan ‘TFF seçimi’ yorumu!
Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kuruluna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, Ankara’da gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kuruluna katıldı. Seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, Samsunspor camiasına duyduğu saygıdan dolayı aday İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na oy vermeyeceğine değindi.

“Bu bir düşmanlık değil, camiamıza duyduğumuz saygıdır”

“Oyumuzu Servet Yardımcı’dan yana kullanacaktık ama adaylıktan çekilince ortada kaldık” şeklinde açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, “Biz buraya gelirken boş oy atacağız diye geldik. Sebebi de Samsunspor camiasının Trabzonspor ile problemi olduğu için, Trabzon adayına oy atmamız olmazdı. Bu bir düşmanlık değil, camiamıza duyduğumuz saygıdır. Mehmet Büyükekşi’nin yaptığı yönetimi eleştirmiştik. Bizim aslında oy atacak olduğumuz isim belliydi. Oyumuzu Servet Yardımcı’dan yana kullanacaktık ama adaylıktan çekilince ortada kaldık. Boş oy atmak istemiştik ama gördük ki bir tarafı tutmak lazım. Burada kararımızı verdik. Oyumuzu kullanacağız. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra da kimi desteklediğimi açıklarız. İki aday da Türk futboluna hizmet etmek için buradalar. İki isme de başarılar diliyorum. Kararı sandıkta kulüpler verecek.” Şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen seçimde başkan adayı olan Mehmet Büyükekşi’nin yönetim kurulu listesinde Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen’in ismi de yer alıyor.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir