‘Çarşambalılar iradelerini hiçe sayanlara karşı, Dündar’a sahip çıkmalı’

‘Çarşambalılar iradelerini hiçe sayanlara karşı, Dündar’a sahip çıkmalı’
CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, AK Partili üyelerin Belediye Meclis toplantılarında takındıkları tavırların taraflı olduğunu vurgulayarak, Çarşambalıların, iradelerini hiçe sayanlara karşı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a sahip çıkmalı dedi

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, Belediye Meclis toplantılarında AK Partili Meclis Üyelerinin, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a karşı takındıkları tavırlarının taraflı olduğunu dile getirerek tepki gösterdi. Başkan Baş, Çarşambalıların, iradelerini hiçe sayanlara karşı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, Çarşambalıların demokratik haklarını kullanarak, Belediyenin önünde toplanıp AK Partili Belediye Meclis üyelerine tepki göstermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

AK Parti Belediye Meclis üyesi Hasan Çakır’ın, CHP Grup Başkanı Hüseyin Işıldak’ın üzerine yürümesini kınadıklarını belirten Baş; “Çarşambamıza yakışmamıştır. Kendilerine yakıştırıyorlarsa böyle devam etsinler” dedi.

‘ÇARŞAMBALILAR İRADESİNE SAHİP ÇIKMALI’
31 Mart seçimleri sonrasında Çarşamba da ortaya çıkan tabloda, AK Parti mecliste çoğunlu aldı. Bu nedenle bizlerin yaptıramadığı konuyu halkımızın demokratik hakkını kullanarak AK Parti’ye yaptırması gerektiğini düşünüyorum’ diyerek sözlerine başlayan CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş; “Biz Çarşamba ve Çarşamba’lının yararına olan her şeyi yapmak istiyoruz. Ama gücümüz de bir yere kadar. Halkımızın iradesine sahip çıkıp mevcut Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle halkımızın gerektiği zaman demokratik haklarını kullanarak, Belediyenin önüne toplanıp AK Parti’ye baskı yapmasından yanayım. Bunun önümüzde ki bu 5 yıl içerisinde Çarşamba da bir gelenek haline gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşların göstereceği tepki ses getirecektir” dedi.

‘BELEDİYELERİ İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANDILAR’
Belediye kadrosunda olup da belediyede işe gelmeyen personeller ile ilgili de konuşan Baş; “ Yıllardan beri biliyoruz ki AK Parti, Belediyeleri istediği gibi kullandı, yönetti ve istediklerini maaşa bağladı. Biz, Çarşamba Belediyesinde de ATM çalışanları olduğunu biliyorduk ama ispatlayamıyorduk. Meclis toplantısında Sayın Başkan Hüseyin Dündar’ın söylemesi ile ispatlanmış oldu. Çarşamba’lılar mutlaka bunu görecek ve mutlaka buna göre de değerlendirecektir. Biz CHP olarak kesinlikle AK Partinin yaptıkları bu hatalara düşmeyeceğiz ve yapmayacağız. Genel Başkanımızın da söylediği gibi biz şımarık davranmayacağız. Ama şımarık davranana da gerekli dersi vermekten asla geri durmayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir