ÇARŞAMBASPOR, GEREDESPOR MAÇINA HAZIR

ÇARŞAMBASPOR, GEREDESPOR MAÇINA HAZIR
BAL (Bölgesel Amatör Lig) 5. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor, pazar günü Bolu temsilcisi Geredespor ile karşılaşacak.

BAL(Bölgesel Amatör Lig) 5. grupta mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde teknik direktör Aydın Akay idaresinde, hafta sonu kendi evinde Bolu takımı Geredespor takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Hafta boyunca yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, evinde oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

whatsapp-image-2024-10-10-at-15-57-10.jpeg

whatsapp-image-2024-10-10-at-15-57-11-2.jpeg

Çarşamba Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'da başlayacak mücadelede, hakem Onur Aydoğan düdük çalacak. Yardımcılıklarını Gökhan Apaydın, İlknur Ülker ve Emirhan Özdemir üstlenecek.

‘TARAFTARA ÖZÜR BORCUMUZ VAR’
Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Çarşambaspor Teknik direktörü Aydın Akay,“Geçen hafta bize yakışmayan bir skor aldık. Erken bir gol yedik elimizden geleni yaptık ama maçta kırılma anları vardı. Kırılma anlarıda aleyhimize olunca takım olarakta o mücadeleyi veremedik. Oyuncularım geçen haftaki mağlubiyetin sebeplerini biliyorlar. Onlarda daha fazla mücadele edersek, daha fazla koşarsak bu mücadeleden zaferle dönebileceklerini biliyorlar. Bu haftaki maça çok iyi hazirlaniyoruz. inşallah taraftarımızın da desteği ile geçen haftaki skoru telafi edicez. Bu hafta özür borcumuz var. Oyuncularımızla taraftarlarımızı memnun etmek için mücadele edicez. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle sahada daha güçlü oluyoruz” dedi

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor