Çaya zam mı geliyor?

Çaya zam mı geliyor?
Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara, çay ocakları ve kahvehanelerdeki fiyat tarifelerinin hâlihazırda güncel olduğunu ve yılbaşına kadar herhangi bir zammın söz konusu olmadığını belirterek, çay tiryakisi vatandaşların yüreğine su serpti.

Samsun'da hemen hemen herkesin sabah akşam demeden tükettiği çaya yönelik artan maliyetler, başta çay tiryakileri olmak vatandaşları, "zam gelir mi?" diye düşündürmekte. Bu konuya ilişkin Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara, çay ocaklarındaki fiyat tarifelerinin güncel olduğunu belirterek, yeni yıl sonrasında esnaftan talep gelmesi durumunda zam konusunu değerlendirebileceklerini söyledi. Bu açıklamasıyla birlikte çay tiryakilerinin yüreğine su serpti.

dvye7zww4ag74e6.jpg


"Bir talep olursa değerlendirmeye alırız"
Çay fiyatlarının güncel olduğunu dolayısıyla herhangi bir artışın söz konusu olmadığını belirten Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara, "Çay tarifelerini yeni çıkardık. Çay ocaklarında 7,5 lira, kahvehanelerde ise 10 lira. Yeniden bir talep olursa değerlendirmeye alırız. Yeni yıl gelmeden bir zam söz konusu değil. Yeni yıl geçer ve ardından talep olursa, bunu değerlendiririz." dedi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi