Çiçekçilerde 14 Şubat mesaisi

Çiçekçilerde 14 Şubat mesaisi
Samsun’un Çarşamba ilçesinde Sevgililer Günü hareketliliği çiçekçileri memnun etti. Artan taleplere yetişmek için yoğun mesai harcayan esnaf, özellikle kırmızı güller ve özel tasarım buketlere büyük ilgi olduğunu belirtiyor.

Samsun’un Çarşamba İlçesinde çiçekçiler de 14 Şubat Sevgililer günü yoğunluğu yaşanıyor. Sevdiklerine taze ve özel güller almak isteyenler soluğu çiçekçi de alırken, özellikle kırmızı güller ve özel tasarım buketler büyük ilgi görüyor. Gül fiyatları 100 ila 200 TL arasında değişirken, kişiye özel buketler 500-700 TL, tek dal orkide 850 TL, çift dal orkide ise 1000 TL’den satışa sunuluyor.

1.jpg

İlçenin Orta Mahalle Atatürk caddesinde hizmet veren çiçekçi esnafı Ceyda Çağlar, yoğun talebe yetişebilmek için hummalı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, müşterilere erken alışveriş yapmaları konusunda öneride bulundu

0b860e3a-0586-46c0-8764-8fd2f6d15b19.jpg

Kırmızı güllerin bu yıl en çok ilgi gören çiçek arasında olduğunu belirten Ceyda Çağlar, “Özel tasarım buketler ve kelebek buketler de yoğun ilgi görüyor. Gül fiyatları 100 ila 200 TL arasında değişirken, kişiye özel buketler 500-700 TL, tek dal orkide 850 TL, çift dal orkide ise 1000 TL’den satışa sunuluyor. Yoğunluktan dolayı çiçekler erken tükenebiliyor. Bu yüzden çiçek almak isteyenlerin siparişlerini önceden vermelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

3c9d0a86-e74c-4496-9852-7f03bf3664ee.jpg

Sevgililer Günü’nde sevdiklerine özel bir çiçek hediye etmek isteyen vatandaşlar, çiçekçilere akın ederken, esnaf da bu özel gün için hazırlıklarını tamamlayarak satışlarını artırmayı hedefliyor.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir