"Erbakan Hocaya İhanet Ettiler"

"Erbakan Hocaya İhanet Ettiler"
Çarşamba Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Seven, Yeniden Refah Partisi hakkında zehir açıklamalar da bulunarak, "Erbakan Hocaya ihanet ettiler" dedi.

"Milli Görüş Erbakan Hoca ile Hayat Buldu"
Çarşamba Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Seven, Yeniden Refah Partisi'ni hedef aldı. ‘Kendisini Milli Görüş olarak tanımlayan Yeniden Refah Partisi de var’ diyerek açıklamalarına başlayan SP Çarşamba Başkanı İbrahim Seven; “Milli Görüş harekâtı ahlaka ve maneviyata öncelik veren bir harekettir. Kendisini değil, karşısındaki muhatabını öngören bir zihniyettir. Yeniden Refah Partisi meselesine gelince, Türkiye tarihinde çok parti kapatılıp başka bir isimle tekrar açılmıştır. Şimdi ise tekrardan Yeniden Refah Partisi açılmıştır. Milli Görüş, Erbakan Hoca ile hayat bulmuştur ve Erbakan Hocanın hakikaten gayreti ve samimiyeti ile bedeller ödeyerek bugüne kadar gelmiş bir harekettir. Erbakan isminin soy isminden dolayı Milli Görüş'ün abisi veya lideri diye bakacak olursak, evet Erbakan Hocamız o şekildeydi, ama her soy ismi Erbakan olan da Milli Görüş'ün sahibi manasına gelmez," ifadelerini kullandı.

"Erbakan Hocanın İdealleri Nerede Kaldı?"
Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile kol kola girdiklerini vurgulayan Başkan Seven, "Erbakan Hocamız, AK Parti 2002'de kuruldu, 2012'de de Erbakan Hocamız vefat etti. 2001'den 2011'e kadar konferanslarında, mitinglerinde, söyleşilerinde, televizyon programlarında, basın açıklamalarında arşivlerde görürsünüz, AK Parti'yi yerden yere vuran açıklamaları var. Şimdi baktığımız zaman ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti ile kol kola girmiş, onlarla ittifak yapmış bir adam. Ben şimdi soruyorum, nerede kaldı Erbakan Hocamızın idealleri, nerede kaldı Erbakan Hocamızın sözleri? Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erbakan Hocanın kemiklerini sızlatıyor. Şimdi gelinen nokta itibarıyla tutuyorsun, 'Ben Milli Görüşçüyüm' diye. Bu kadar basit olamaz. Milli Görüşçülük, siz bedel ödediniz mi? Hayır, ödemediniz ama biz buralara bedel ödeyerek geldik," şeklinde konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset