Ertürk'ten TFF Başkanına tepki!

Ertürk'ten TFF Başkanına tepki!
Haber Expres TV’de her salı günü yayınlanan Kuzeyin Kralı Expresspor programının moderatörü İbrahim Ertürk, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'na yönelik ciddi açıklamalarda bulundu.

Her salı akşamı Haber Expres TV sosyal medya hesapları üzerinde yayın yapan Kuzeyin Kralı Expresspor'un moderatörü İbrahim Ertürk, TFF Başkanı'nın dostluk ve kardeşlik mesajları vermesine rağmen, gerçek sorunları çözmek yerine yalnızca üç büyük takım üzerine yoğunlaştığını belirterek TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepkide bulundu.
“Bu ülkenin tek meselesi, üç büyüklerin sorunları mı?”
Ertürk, federasyonun sürekli olarak aynı üç takım etrafında döndüğünü eleştirerek, "Üç takımın sorunları mı bu ülkenin tek meselesi? Neden diğer takımlara yeterince değer verilmiyor?" dedi. Ertürk ayrıca, TFF'nin sadece belirli kulüplerin sorunlarını çözmeye çalıştığını ve geri kalan kulüpleri ihmal ettiğini savundu.
“Samsunspor Örnek Kulüp”
Samsunspor’un diğer takımlardan farklı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu vurgulayan Ertürk, kulüpte kimsenin birbirinin parasını göz koymadığını ifade ederek, “Samsunspor’da param kayboldu, istifa ettim gibi söylemler duymazsınız. Ancak diğer kulüplerin yönetimleri, sürekli olarak çıkar çatışmaları yaşıyor” diyerek Samsunspor’un örnek bir kulüp olduğunu ifade etti.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel