Hisarcıklıoğlu'ndan ÇTSO'ya ziyaret

Hisarcıklıoğlu'ndan ÇTSO'ya ziyaret
TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, Karadeniz programı kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, "Çarşamba’nın kültürel değerlerine sahip çıkan bir çalışma ortaya koyulduğunu görmekten mutluluk duyduk" dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, Karadeniz programı kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Oda ziyaret programı kapsamında TOBB Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran’ın eşlik ettiği ziyarete, Samsun Ticaret Borsası Başkanı  Sinan Çakır, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Toraman, Çarşamba Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Çarşamba TSO TOBB Akademik Danışmanı Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ile Oda – Borsa Meclis Üyeleri katıldı.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu

‘’Bölgedeki Çalışmaları sebebiyle Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızı tebrik ediyoruz.

Projeler geliştiriyor, uyguluyor ve üyelerinin sorunlarını zaman kaybetmeden bizlere ulaştırarak bölgedeki sorunlara çözüm noktasında işimizi kolaylaştırıyor. Pandemi döneminde sorun ve sıkıntıları doğrudan 7/24 bizlere ulaştırıp çözüme ulaşmamızı kolaylaştırdılar.

 Aynı zamanda beni sevindiren bir çalışmaya da imza attı. Çarşamba’ya geldiğimiz 2013 yılında Çarşamba Kıvratmasını tatma fırsatımız oldu. Çarşamba kıvratması tadı ve kıvamı bakımından beni çok etkiledi. Bölgenin böyle bir değerine odamızın Coğrafi İşaret alması, bu çalışmaları desteklemesi beni çok mutlu etti. Sizleri Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası doğru bir şekilde temsil edebiliyor ve taleplerinizi titizlikle inceliyorlar. Kendilerine burada teşekkür etmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Yılmaz; “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak bin 350 üyemiz var. Çarşamba ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi eksiğimiz olduğu için 2014 yılından itibaren gerekli çalışmalara başladık ve gerekli girişimleri yaparak gerekli noktalara geldik. Sayın Valimizin de destekleri ile 43 ayrı parselde 43 ayrı fabrikaya yer tahsisimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki ay alt yapı ihalesine çıkacağız ve 7 bin 500, 8 bin kişinin istihdam olacağı Organize Sanayi Bölgesi’ni ilçemize kazandıracağız. Bunun yanı sıra ilçemize borsamızla birlikte kazandıracağımız meslek lisesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

koyulacakalr-(2).jpegkoyulacakalr-(1).jpegkoyulacakalr-(3).jpegkoyulacakalr-(4).jpeg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber