Hükümet Konağı Lüzumsuz mu?

Hükümet Konağı Lüzumsuz mu?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'in Çarşamba Hükümet Konağı ile ilgili sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yeni yapılan Hükümet Konağı gündemdeki yerini korurken, mahkemenin Çarşamba Hükümet Konağı'nın imar ve iskanını iptal etmesiyle birlikte bina kaçak duruma düşmüş oldu. AK Parti İl Binası'nda düzenlenen toplantıda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'in "Çarşamba Hükümet Konağı ne olacak?" sorusu üzerine, "Lüzumsuz şeylerle uğraşmayın" diyerek tepki gösterdi.

"13 Belediye Olsun, Sonrasına Bakarız"

Basın toplantısında, AK Parti'ye geçen belediye başkanları ile ilgili konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu belediye başkanlarının geçiş meselesi, partimizin üst kurullarının zaman zaman bir araya geldiğimizde MYK'mızda ve MKYK'mızda oturup konuştuğumuz konular. Bunlarla ilgili şu aşamada herhangi bir şey konuşamayız. Yani 'şunları alırız, bunları almayız' gibi bir değerlendirme yapmak şu anda mümkün değil. Bu, en son kuruluş yıldönümü etkinliklerinde, uzun süredir başvuruları olan ve görüşülmüş olan belediyeler vardı. Hatta daha fazlaydı belediyeler ama son anda '13 belediye olsun, sonrasına bakarız' dendi. Milletvekili konusu da teşkilatlarımız ve teşkilat başkanlarımızın istişare ederek, daha özelde görüşülerek değerlendiriliyor," diye ifade etti.

"Gündeme Alınmaması Gereken Bir Konu"

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'in Hükümet Konağı ile ilgili sorduğu soruya cevap veren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Tabii bu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızın yetki alanında. Şu anda da meclisinde istişare ettiği bir konu. Ben aslında, şu anda uğraşılmaması gereken, gündeme alınıp değerlendirilmemesi gereken; işimizi yapmamız gereken bir süreçte, bu tür lüzumsuz şeylerle uğraşılmaması gerektiğini düşünüyorum," dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel