İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KEP ATTI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KEP ATTI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Akademik yılı için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi 8. Dönem ve Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2. Dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet programı konuşmalarla devam etti. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi.3-gazete-ekibi-ve-stajyerler.jpgÇarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar; Mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederken, kampüs alanı içerisinde Kültür ve Kongre Merkezi yapımının çalışmalarına en kısa süre başlayıp tamamlanacağını ifade etti.

Görev yaptığı süre içerisinde öğrencilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ise; “Mezun olan öğrencilerimiz için hayatın asıl zorluğu şimdi başlıyor. Azmin önünde hiç bir şey duramaz. Azim ettikten sonra her şeyi başarabilirsiniz. Önemli olan kendinize hedef belirlemeniz” ifadelerini kullandı.9-zafer.jpgKonuşmalar sonrası program öğrencilere ödül takdimi ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Çarşamba Kaymakamı Doç. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu tarafından takdim edildi. Son olarak tören alanında toplanan öğrenciler, İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Onur Şen eşliğinde mezuniyet andını okuyarak kepleri havaya fırlatarak mezuniyet çoksunu yaşadılar.8-sukru.jpgGerçekleştirilen törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, mülki ve idari amirler, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı.10-sima.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir