İPİ TEMEL BAŞ GÖĞÜSLEDİ

İPİ TEMEL BAŞ GÖĞÜSLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba Olağanüstü İlçe Kongresi İstasyon Düğün salonunda yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba Olağanüstü İlçe Kongresi İstasyon düğün salonunda yapıldı. Temel Baş, Bilgehan Bakır ve Mehmet Yön’ün aday olduğu kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. 208 delegenin oy kullandığı seçimlerde 74 oy alan eski İlçe Başkanı Temel Baş, Çarşamba CHP ilçe başkanlığına seçildi. Bilgehan Bakır ve Mehmet Yön ise 65 oy alırken, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Kongre de konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan; parti içerisinde şahısların rekabetinin son bulması gerektiğini ifade etti. Partiyi başarıya taşıyacak tartışmaların içinde olmayı görev edinmeleri gerektiğini vurgulayan Çan; kongrenin sonucunun Çarşamba ve Samsun’a hayırlı olmasını temenni etti.2-temel-bas-ve-yonetimi.jpgKonuşmalar sonrasında oy kullanım işlemlerine geçildi. 208 delegenin oy kullandığı kongrede 74 oy alan eski İlçe Başkanı Temel Baş, Çarşamba CHP ilçe başkanlığına seçilirken, Bilgehan Bakır ve Mehmet Yön ise 65 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarının resmileşmesi sonrasında diğer adaylar Mehmet Yön ve Bilgehan Bakır yeni Başkan Temel Baş’ı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler. Kongre sonrasında İlçe Teşkilatına gelen CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş burada yaptığı konuşmada; CHP’nin neferi olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini söyledi. İlçe Başkanlığı döneminde partiye laf getirecek davranışlar içinde bulunmadığını dile getiren Baş, partide ki ayrışmalara son verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Baş, CHP’de yenilenmenin ve gençleşmenin kaçınılmaz olduğunu belirterek, yeni dönemde kadınlara ve gençlere daha fazla yer vereceklerini ifade etti.
4-genis.jpgKazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olduğu diyen CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş; “Bugün kimin kazandığı önemli değil. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Partimizin kapısı herkese açık. Çarşamba da CHP’yi gelebilecek en iyi yere getireceğiz. Üye sayımızı arttırmak için çalışmalar yapacağız. Biz büyük bir aileyiz. Bu anlayış ile birlikte yürüyeceğiz. İlk seçimlerde bu partiyi birinci parti yapacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Bunun için birlikte çalışıp, birlikte mücadele edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.6-secim-sonuclari-bekleme.jpg7-parti-koltuk-teslim.jpgTemel Baş’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yeraldı:Ulaş Akçay, Engin Akkuş, Alişan Alişan, Gürkan Alişan, Ender Aratma, Cihan Ayan, Hakan Demiroğlu, Murat Geyik, Recep Kastal, Ece Ceylan Kocer, Namık Köni, Orhan Köse, Berran Onan, Serra Özkefeli, Tevfik Ulubay ve Taha Yıldız

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset