METİN METE’DEN “ŞOK İSTİFA”

METİN METE’DEN “ŞOK İSTİFA”
Çarşambaspor’da uzun yıllar forma giyen ve 22015 yılından beridir Yeşil beyazlı kulüpte önce antrenör 22019 yılından sonra ise Altyapı Koordinatörü görevi yapan Metin Mete, Çankırı Şampiyonası dönüşünce görevinden istifa etti

Çarşambaspor’da 2015 yılında altyapı antrenörü olarak göreve başlayan ve 2019 yılında altyapı Koordinatörlüğüne getirilen Metin Mete görevinden istifa ettiği öğrenildi. Mete’nin 2019 yılından itibaren Altyapı Koordinatörlüğü görevini başarı ile sürdüren ve son olarak Çankırı’da gerçekleştirilen karşılaşmalarda U18 takımı ile kimsenin beklemediği şekilde mücadele ve alınan galibiyetlerin ardından elde ettiği başarının mimarlarından Metin Mete, yorgunluk gerekçesi ile görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Alt yapı Koordinatörü Metin Mete’nin Çankırı’dan sonra ilk 20 takım arasında kalması ve aynı zamanda bu günlerde yeni rakiplerin belirleneceği dönemde görevinden ayrılması konuşunda Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’a sorduk ve Başkan yaptığı açıklamada, “Metin Mete’nin şok istifa kararı sonrası yaptığı hizmetler ve bu güne kadar verdiği emekler için kendisine teşekkür” ederiz şeklinde konuştu.

Çarşambaspor’da uzun yıllar futbolculuk yapan Mete, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başladı. 2015 yılında Alt yapı antrenörü olarak göreve başlayan Mete, 2019 yılından itibaren de Altyapı Koordinatörlüğü görevini sürdürüyordu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor