SAĞLIKSIZ İNŞAAT: ‘YENİDEN BAŞLADI!’

SAĞLIKSIZ İNŞAAT: ‘YENİDEN BAŞLADI!’
Samsun'un Çarşamba ilçesinde yapımına 2023 yılında başlanan 48 milyon 890 Bin TL’lik proje bedelli Sarıcalı Aile Sağlığı Merkezi inşaatında durdurulan çalışmalar yeniden başladı.

1-1-001.jpg
“HABERİMİZ SONRASI ÇALIŞMALAR BAŞLADI”
Önceki gün Haber Expres Gazetesinde ve www.haberexprees.com.tr adlı internet gazetemizde yayımlanan haberde; Samsun’un Çarşamba İlçesinde, Sarıcalı Mahallesi, Hasanlı Sokakta, 3 bin 200 metrekare alanda 2023 yılında yapımına başlanan Sarıcalı Aile Sağlığı Merkezi inşaatında çalışmalar yeniden başladı. 31 Mart 2024 Yerel seçim çalışmalarına öncelik verilmesi gerekçesi ve yüklenici firma ile yaşanan fiyat anlaşmazlığı sonrası durdurulduğu iddia edilen, Sarıcalı Aile Sağlık Merkezi inşaatında çalışmalara kaldığı yerden devam ediliyor.

“HERHANGİ BİR SIKINTI VE ANLAŞMAZLIK YOK”
Sağlık Bakanlığı'nın Samsun'da toplam 1 milyar 365 milyon 336 bin TL'lik devam eden yatırımlarının içerisinde yer alan ve 40 milyon 890 bin TL’lik proje olan Çarşamba Sarıcalı Aile Sağlığı Merkezinin, 2025 yılı sonuna doğru bitirilmesi hedefleniyor. Yüklenici firma yetkilileri tarafından, herhangi bir sıkıntı ve anlaşmazlığın kesinlikle olmadığı, sağlık merkezinin inşaatında çalışmaların yeniden başladığı, inşaatın yüzde 20’sinin tamamlandığı ve çalışmaların devam ettiği belirtildi. Bu arada Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Kontrol Teşkilatı personelleri de, inşaatta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.1-2-004.jpg“SARICALI AİLE SAĞLIK MERKEZİNDE YOK YOK”
Sarıcalı Mahallesi, Hasanlı Sokak’ta 3 bin 200 metrekare alanda hayata geçirilen ve yapımına 2023 yılında başlanan ve 40 milyon 890 bin TL proje bedelli Sarıcalı Aile Sağlığı Merkezinde; 9 birimli aile hekimliği, 2 birimli 112 ekibi ve Sağlık Yaşam Merkezi (KETEM, diyetisyen, psikolog) yer alacak.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir