Yolcu hareketliliği peronlara yansıdı. Birçok öğrenci memleketine gitmek için otobüsü tercih etti. Bazı öğrenciler bilet bulmakta zorlandıklarını belirttiler
"Otobüs sektörü eski bayramları arar hale geldi"
Otogar Müdürü Engin Karataş, eski bayramlardaki hareketliliği aradıklarını belirterek, "Otogarımızda hareketlilik başladı ancak önceki yıllardaki yoğunluk yok. Alternatif ulaşım seçeneklerinin artması nedeniyle otobüs sektörü eski bayramları arar hale geldi. Büyük şehirlerden gelişler var, ancak dönüş yolculuklarında daha fazla yoğunluk bekliyoruz. Kurban Bayramı’nda okulların kapanmasıyla sektör daha fazla hareketleniyor. Ramazan Bayramı’ndaki 9 günlük tatilin etkisi olsa da beklenen seviyede olmayacak" dedi. Otobüs şoförü Ali Horzun ise en fazla yoğunluğun tatil bölgelerine olduğunu belirterek, "Bayramda en çok Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Çeşme yönlerine talep var" ifadelerini kullandı.
Otobüs Terminallerinde bayram hareketliliği
Yayınlanma:
Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gitti.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.