OTOBÜSCÜLER DERNEĞİNDE YEDİYILDIZ DÖNEMİ

OTOBÜSCÜLER DERNEĞİNDE YEDİYILDIZ DÖNEMİ
Çarşamba Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin olağan genel kurulu, Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Başkanlık seçimini Salih Yediyıldız kazandı

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Çarşamba Özel Halk Otobüsleri Derneği Olağan Genel Kurulu, dernek üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda daha sonra gündem maddelerine geçildi. Denetim ve yönetim faaliyetlerinin okunması ve oylamasının ardından kongrede seçime geçildi. Başkan adayları Salih Yediyıldız ve Servet Yeşiloğlu'nun listelerinin yarıştığı kongrede sandık saat 17.00’da açıldı. Yapılan sayıma göre kullanılan 195 oyun 101'ni alan Salih Yediyıldız yeni Başkan olarak seçilirken, rakibi Servet Yeşiloğlu ise 92 oy aldı. 5 üyenin katılmadığı kongrede, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Çarşamba Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin gerçekleştirilen kongresini divan başkanı olarak yöneten Çarşamba Şoförler Başkanı Musa Bala Başkan Salih Yediyıldız’ı tebrik ederken, seçimin otobüsçü esnafına hayırlar getirmesini temenni etti.

Seçim sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Çarşamba Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Salih Yediyıldız; “Bu seçimin bir kaybedeni yok. Birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz. Seçime katılan oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Güzel, sükunet içerisinde bir seçim geçirdik. Bize kargaşa ve husumet yakışmaz. Önümüzde ki iki yıl içerisinde hep birlikte güzel işler başaracağız” diyerek konuştu.

Kongre sonucunda Başkan Salih Yediyıldız tebrikleri kabul ederken, Yediyıldız’ın listesi şu şekilde oluştu; Başkan Salih Yediyıldız, Ersin Altuntaş, Ayhan Akgül, Mehmet Çağlar, Hüseyin Ayan,Sefa Karataş, Kerim Pekgöz.

Denetim Kurulu: Mustafa Bayram, İlhan Gül ve Orhan Kökten.

2-yeni-baskan.jpg

3-kullanalim.jpg

5.jpg

000.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset