"Parti içi çekişmelerin basına yansıtılmaması lazım"

"Parti içi çekişmelerin basına yansıtılmaması lazım"
CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkan adayı Mehmet Başar, geçtiğimiz pazar günü yapılan kongrede çıkan kavgayı kınadı. Başar, hiçbir koşulda fiziksel şiddetin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Bizim kavgamız, bozuk düzene karşıdır," dedi.

"Basın Önünde Tartışılmamalı, Aile Meselemizdir"

Kongre sonrasında yaşanan gelişmelere de değinen Başar, süreci üzüntüyle takip ettiklerini ifade etti. Kongre olaylarının basın önünde tartışılmasının yanlış olduğunu söyleyen Başar, "Seçimlerin kazananı ve kaybedeni olur. Ancak baki olan, milletimizin menfaatleri uğruna politika üretmektir," dedi.

"Partimizi Magazinden Uzak Tutacağız"

Başar, parti içi meselelerin magazin konusu yapılmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Suni gündem yaratmaya çalışan kişilere geçit vermeyeceğiz," diyerek Eski Gençlikkolları Başkan'ı Öykü Özkan'ın Kavga videolarını basına sızdırdığı iddiaları'na atıfta mı? bulundu soruları gündeme geldi.

Kadın Cinayetlerine Dikkat Çekti

Mehmet Başar, açıklamasında son dönemde artan kadın cinayetlerine de dikkat çekti. "Bu ülkede kadınlar kendini güvende hissetmiyorsa, birinci parti olarak bize düşen sorumluluklar bir o kadar elzemdir," dedi. Protesto gösterilerinde kadın cinayetlerini kınayan kişilerin gözaltına alınmasının ise ciddi bir hukuksal sorun olduğunu belirtti.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel