Protokol bayramlaştı

Protokol bayramlaştı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Adapark Göl Restoran'dında Çarşamba protokolü ve ilçe halkı bir araya gelerek "Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı" merasimi gerçekleştirildi.

Adapark Göl Restoran’da gerçekleştirilen bayramlaşma programında Çarşamba protokolü ve ilçe halkı bir araya gelerek bayramlaştı. Yoğun bir kalabalığın olduğu bayramlaşma programında; Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul etti.

Başkan Dündar'dan Bayram Dilekleri

Programın açılış konuşmasını icra eden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Protokol ve katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür dileklerini iletmesinin ardından, "Bugün buraya gelen tüm katılımcıların, Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım. Herkesin sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bayram geçirmelerini dilerim. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar görmeyi temenni ederim." ifadelerini aktardı.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım'ın izne ayrıldığını ancak katılımcılara selam ve bayram dileklerini ilettiğini belirten Başkan Hüseyin Dündar, Çarşamba Kaymakamı'nı vekaleten Terme Kaymakamı Metin Maytalman'ın programa katıldığını aktardı.

"Belediyecilik hizmetini sunmaya devam edeceğiz"

Çarşamba ilçesinde yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Başkan Hüseyin Dündar, "Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda göreve geldiğimiz zaman ekip arkadaşlarımızla birlikte toplantılar düzenleyip neler yapabileceğimizi planladık. Bu kapsamda planlarımızı sahaya yansıtmaya ve halkımıza belediyecilik hizmetini sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın konuşmasının ardından protokol ve katılımcıların bayramlaşma merasiminin ardından program sona erdi.

Gerçekleştirilen programa; Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun, parti temsilcileri, idari personeller ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

dundar-konusma-1.jpg

11.jpg

5.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel