Samsun'da Eğlence Dolu Dakikalar

Samsun'da Eğlence Dolu Dakikalar
Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kız Yurt Müdürlüğü tarafından Atatürk İlkokulu'nda "Herkes İçin Spor Temalı" eğlence dolu oyun ve yarışmalar düzenlenerek keyifli anlar yaşandı.

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kız Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Herkes İçin Spor" etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu'nda eğlenceli oyunlar ve yarışmalar gerçekleştirildi. Etkinlikte, Çarşamba ilçe Müdürlüğüne bağlı Spor Eğitim uzmanları ve antrenörler eşliğinde sportif yarışlar ve oyunlar oynandı. Ayrıca Çarşamba Kız Yurt Müdürlüğü'ne bağlı gönüllü yurt öğrencileri de Atatürk İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Yüz boyama etkinliği gerçekleştirerek çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, küçük öğrencilerle birlikte keyifli anlar yaşadı.

whatsapp-image-2024-06-07-at-11-07-30-1.jpeg

whatsapp-image-2024-06-07-at-11-07-30-2.jpeg

Etkinlikte öğrencilere spor parkurunda matrak oyunu, halat çekme yarışı, lobut devirme oyunu ve çuval yarışı gibi oyunlar oynatıldı. Ayrıca, yüz boyama etkinliği de düzenlenerek çocukların eğlencesine eğlence katıldı.

"Duyarlı bireyler kazandırmayı hedefliyoruz"

Gençlik Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, proje hakkında yaptığı değerlendirmede, "Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, ilçe genelindeki okullarda eğitim gören öğrencilerle sportif ve sosyal faaliyetler yaparak, geleneksel oyunlar oynayarak çocukların keyifli zaman geçirmesine katkı sağlıyoruz. Ayrıca gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı yaratmak, sorumluluk duygularını geliştirmek ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-06-07-at-11-07-31-2.jpeg

whatsapp-image-2024-06-07-at-11-07-31.jpeg

whatsapp-image-2024-06-07-at-11-07-31-1.jpeg

Etkinliğe, Çarşamba İlçe Spor Müdürü Turgay Ekşi, Çarşamba Yurt Müdürü Nihal Aşar Tetik, Atatürk ilkokulu Müdürü Hasan Demir ve Okul yönetimi, öğretmenler, spor eğitim uzmanları, antrenörler ve gönüllü yurt öğrencileri katıldı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel