Samsunspor'un Geleceği Gençlerde!

Samsunspor'un Geleceği Gençlerde!
Expresspor Kuzeyin Kralı Programı moderatörü İbrahim Ertürk'ün, Samsunspor altyapısı ile ilgili sorduğu soruya Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, kulübün öncelikli hedefinin ligde kalmak olduğunu açıkladı.

Expresspor Kuzeyin Kralı Programı moderatörü İbrahim Ertürk Samsunspor altyapısını A takımında değerlendirecek misiniz? sorusu üzerine Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, bu süreçte genç oyunculara da önemli bir fırsat sunmayı amaçladıklarını belirtti. "Ligde kalmak öncelikli hedefimiz, ancak genç oyuncularımızı A takımda oynatmak da bir diğer amacımız," diyen Gisdol, 5-6 genç futbolcunun antrenmanlarda yer almasının kulübün geleceği için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Tecrübeli Oyunculardan Öğrenme Süreci

Gisdol, genç oyuncuların, daha tecrübeli futbolculardan öğrenerek gelişimlerini sürdürdüğünü ve ilerleyen dönemlerde Süper Lig'de şans bulmalarını beklediğini aktardı. "Bu gençler, bizim geleceğimiz; kulüp için iyi olacakları gibi, kendileri için de iyi olacaktır," diyerek genç oyunculara duyduğu güveni vurguladı.

"Genç Takımların Performansını İzliyorum"

Samsunspor'un genç yeteneklerini desteklemek için, Gisdol, takımın altyapısındaki U-19 maçlarını izlemeye devam ettiğini belirtti. "Buraya gelmeden önce de genç takımların maçlarını izlemeye çalışıyordum. Burada da bu pratiği sürdürmeye çalışıyorum," diyen Gisdol, gençlerin performanslarını yakından takip ettiğini söyledi. Ayrıca, yardımcı hocalarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını ve genç oyuncuların eksikliklerini gidermeleri için U-19'da fırsat bulmalarını beklediklerini belirtti.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor