Topsakal'dan, Türk Hukuk Enstitüsü'ne Ziyaret!

Topsakal'dan, Türk Hukuk Enstitüsü'ne Ziyaret!
Samsun Milletvekili İlyas Topsakal,MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Av. Gizem Kökten yeni adli yılın başlaması üzerine Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Büşra Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyelerini enstitünün yeni merkezini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Profesör İlyas Topsakal, MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesi Av. Ceyhun Çatalsakal, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Gizem Kökten ile birlikte, yeni adli yılın başlaması üzerine Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Büşra Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyelerini enstitünün yeni merkezini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, ziyarette yeni adli yılı tebrik ederek, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Büşra Çelebi nezdinde enstitüye üzerlerine düşen ne varsa desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretin ardından Avukat Büşra Çelebi, Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'nun ülkemiz ve derneğimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ziyarette düşüncelerini belirten Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Büşra Çelebi, "Kıymetli Hocam, sizin gibi değerli kişilerin derneğimiz çatısı altında bulunması hem bizler hem de tüm halkımız için kıymetlidir. Derneğimiz, Türk hukukunun gelişmesine, Türkiye’de hukuk devleti ilkesinin kurum ve kurallarıyla yerleşmesine, hukukçular arasında birlik ve mesleki dayanışmanın sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen projeler düzenlemekte ve etkinlikler yapmaktadır. Bu faaliyetlere yapılan her destek, doğrudan Türk halkının menfaatine hizmet ettiğinden, bir kez daha teşekkürlerimi dile getirerek hoş geldiniz diyorum. Ayrıca, 7 Eylül 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türk Hukuk Enstitüsü 23. Olağan Genel Kurulu'na katılım davetini yinelemek istiyorum" dedi.

66db130948dd7.jpg

66db1309269fd.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel