ÜÇ MAHALLENİN YOLU KAPANDI

ÜÇ MAHALLENİN YOLU KAPANDI
Samsun’un Çarşamba İlçesinde etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden olurken, üç mahallenin yolu kapandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Gülören, Güldere ve Esençay mahallelerinde sel ve su baskınlarına yol açarak büyük zararlara neden oldu. Yağışın etkisiyle Esençay Mahallesi'nde 2 kilometrelik yol ulaşıma kapandı ve mahallede bulunan iki büyükbaş hayvan kayboldu. Yağış sonrası mahalle sakinlerinin günlük yaşamı olumsuz etkilenirken, yolların kapanmasıyla birlikte vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Gülören Mahallesi Muhtarı Ferhat Türe, Çarşamba Belediyesinin gönderdiği iş makinesi ve kendisine ait olan iş makinesi ile çalışmaların başladığını ve kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Güldere Mahallesi muhtarı Emrah Kabaklı ise çalışmaların devam ettiğini, evlerde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını, bazı bağ ve bahçelerde zararlar olduğunu ifade etti. Esençay Mahalle Muhtarı Süleyman Ertan ise, 2 kilometrelik yolun kapalı olduğunu söyleyerek, Çarşamba Belediyesinin tüm imkânları ile yanlarında olduklarını ve yolun açılması için gerekli çalışmaların yapıldığını vurguladı. Muhtar Ertan,iki büyükbaş hayvanın ise kaybolduğunu söyledi

BELEDİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
Çarşamba Belediyesi ekipleri hızla harekete geçerek, kapanan yolları açmak için çalışmalara başladı. Zorlu şartlara rağmen belediye araçları ve personeli, yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak mahallelere yeniden ulaşım sağlanmasını hedefliyor. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Yaşanan afet sonrası Çarşamba Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız diyen Dündar; Yağışın etkilerinin en kısa sürede giderilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel