Vatandaşın İlgi Odağı : 153 Restoran

Vatandaşın İlgi Odağı : 153 Restoran
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 153 Restoran, emeklilerden öğrencilere kadar dışardaki yemek pahalılığından kaçan herkesin uğrak mekanı haline geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin en dikkat çeken icraatları arasında yer alan 153 Restoran, gençlerden yaşlılara kadar dar gelirli vatandaşların ve yolculuk öncesi ve sonrasında acelesi olanların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Dışarıdaki restoranlara nazaran oldukça uygun fiyatlarla hizmet veren 153 Restoran bir tabldot ile 70 liraya dört çeşit yemek sunuyor. Özellikle Samsun Transfer merkezindeki yoğunluk vatandaşın memnuniyetini gözler önüne seriyor.vatandasin-ilgi-odagi-153-restoran-2.jpg"Dışarıda yemek fiyatları çok pahalı"
153 Restoran hakkında görüşlerini paylaşan vatandaşlar, "Biz Samsun Büyükşehir Belediyesinin Bu Hizmetini çok beğeniyoruz. Ailecek oturup Uygun fiyata yemek yiyebiliyoruz. Dışarıda yemek fiyatları çok pahalı burada dört çeşit yemek sadece 70 lira" ifadelerini kullandı.vatandasin-ilgi-odagi-153-restoran-3.jpgvatandasin-ilgi-odagi-153-restoran-6.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir